הכרובלוג - אופנועים | קטנועים | דו גלגלי

אבל הפעם, למרות שרכיבת המבחן מתבצעת ברכיבה על האופנוע, היא לא בוחנת אותו עצמו אלא את מתקן ה-WIZMOUNT שעליו מורכבת המצלמה. דעתי האישית כתובה כאן, והסרטון המעניין לדעתי (לא בשל הרכיבה אלא בשל זויות הצילום), הוא כאן לפניכם:

מתוך סקירת ה-WIZMOUNT באתר "מצלמות קסדה"

"…הערכה טובה מאוד לכל מי שרוצה לשפר באופן מהותי את הסרטונים שהוא מייצר. היא טובה למפיקים, במאים וצלמים מקצועיים הזקוקים ל"תוספת המיוחדת" שתעניק את הערך המוסף לצילום האקסטרים לו הם זקוקים. והתוצאה, לטעמי לפחות, מעניינת מאוד ומעניקה לצופה את האפשרות "לרחף" לצד הרוכב המצלם מזויות לא שגרתיות.

אבל בעבור רוכב האופנוע הממוצע לפחות, ולא משנה באם הוא רוכב כביש או שטח, אין מדובר על מוצר שאותו מצרפים לציוד "כבדרך אגב" שהרי לא ניתן באופן מעשי לרכוב עם המוצר הזה.."

המשך, כאן

הניוזלטר של הכרובלוג

אתם משאירים כתובת, אני שולח. זה כל ההסכם. אפשר לבחור לקבל כל ידיעה כשהיא עולה, או סיכום יומי או שבועי, וקישור הסרה יש בתחתית כל מייל.

השאר תגובהלבטל

הכי נקראים

לגלות עוד מהאתר הכרובלוג

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא

Exit mobile version