לא יהיו אופנועים חשמליים, או כך לפחות גורס דור אבן כץ, הרואה במהפכה החשמלית הנוכחית טרנד זמני (!) שלא יחזיק מעמד אל מול מנועי הבעירה. הדיון המקצועי סביב שילוב הנעה חשמלית בעולם הדו-גלגלי חושף התנגשות בין מגבלות פיזיקליות של ניהול אנרגיה וטווחי סוללה לבין הדרישות הפרקטיות והמסורתיות של הרכיבה.
לא יהיו אופנועים חשמליים
מנגד, כרובי סבור כי זה רק עניין של זמן עד שהעניין יקרה וייטמע בצורה נרחבת בתחום, כך שהטמעת החשמל היא בלתי נמנעת. תעשיית האופנועים אמנם מאמצת טכנולוגיות חדשות באיחור ניכר לעומת התפתחות עולם הרכב, אך בסופו של תהליך פיתוח הסוללות צפוי להדביק את הפער הנדרש.
המחלוקת המרכזית בפרק בוחנת האם הטכנולוגיה תוסיף להשתפר ותציע בסופו של דבר מענה אמיתי לטיולים ממושכים ולחוויית רכיבה מלאה, או שמא הכלים החשמליים יוגבלו לצמיתות לפתרונות תחבורה בתוך העיר ולרכבי פנאי ייעודיים בלבד.
לקבלת תמונה רחבה על עתיד התעשייה וניתוח המגמות המלא, אתם מוזמנים לצפות בוידאו המלא או להאזין לפרק באפליקציות הפודקאסטים.
להאזנה לפרק זה (ולאחרים) באפליקציית הפודקאסטים המועדפת עליכם הקליקו:
להאזנה ב-Spotify | Apple Music | ב-Youtube | ב-Deezer | ב-Pocket Cast
לצפייה בוידאו השיחה לחצו כאן


