2018 אקסטרים האנדורו מרוץ מהגיהנום

מעוניינים להשתתף ברומניאקס 2018?

לוגו, רד בול, רומניאקס

מעוניינים להשתתף ברומניאקס 2018? האקדמיה לספורט מוטורי בישראל, בשיתוף "מועדון זולו" ו-"מתחילים בשטח", מזמינים אתכם לאירוע הסברה על התחרות הבינלאומית הרומניאקס 2018

ביום שלישי הקרוב, ה-26.9.2017 בחדר ההרצאות של חברת Idrive בקיבוץ עינת, נסביר ונדון על מי יכול להשתתף בקטגוריות החובבים (בעיקר איירון ואולי ברונז) ומה נדרש מהמשתתף הלא מקצועי. לוגיסטיקה, הרשמה, עליות, התכוננות מה עושים ואיך עושים.

מה הלחץ? בעוד 25 ימים בלבד תיפתח ההרשמה (ב-20 לאוקטובר) והנסיון מראה שבקטגוריות החובבים הרשימה נסגרת תוך שעות ספורות.

מרוץ הרומאניקס הנו מן המרוצי אינדורו הבינלאומיים הפופולרים ביותר בקרב רוכבים ישראלים, אחד הדברים שמייחדים אותו זה קיומן של קטגוריות חובבים גדולות (האיירון והברונז) שמאפשרות גם לרוכבים ממוצעים להשתתף ולהנות מהחוויה היחודית ללא מאבק על הפודיום. על כך יש להוסיף את העובדה שבקטגוריית הכניסה (איירון) לא נדרש פרולוג ואת זה שהמרוץ נמשך על פני 4 ימים (לא כולל יום הפרולוג) מה שמאפשר ללמוד ולהשתפר לאורך זמן, ומתקבל ארוע קלאסי לחובבים. לטובת החובבנים העצמאים הללו נפתח ארוע הסברה מיוחד זה.

בהרצאה יוסבר ויתקיים דיון לגבי מי יכול להשתתף בקטגוריות החובבים (בעיקר איירון ואולי ברונז) ומה נדרש מהמשתתף הלא מקצועי. לוגיסטיקה, הרשמה, עליות, התכוננות מה עושים ואיך עושים ומתי.

את ההרצאות יעבירו:
איציק קלנר – מנהל תחום אופנועי השטח במטרו מוטור, מחלוצי הממשתתפי הישראלים ברומאניקס אשר השתתף בקטגוריות השונות כבר מספר פעמים וצבר ידע רב ומומחיות באדמניסטרציה ומנהלות הכרוכות בהשתתפות של רוכבים ישראלים ברומאניקס.
דניאל לייזרוביץ – השתתף כחובבן עצמאי ברומאניקס 2015 ו 2016 ויספר על חוויותיו מנקודת המבט של המשתתף המממוצע.
יש חובת הרשמה מראש – ההשתתפות ללא עלות
לפרטים נוספים והרשמה

קישורים שקשורים

פרולוג מרוץ הרומניאקס 2018: התרסקויות מרהיבות

רן יוחאי עשתה זאת! סיימה את מרוץ הרומניאקס

רדבול רומניאקס 2012 – יורם לביא ביום השטח הראשון

רדבול רומניאקס 2012 – יורם לביא בקטע הפרולוג

רדבול רומניאקס 2012 – יורם לביא מסכם את יום השטח השני והשלישי

רדבול רומניאקס 2012 – יורם לביא מסכם את יום השטח הרביעי והאחרון

רדבול רומניאקס 2012 – טרור עלי אדמות בימי המרוץ 2+3

הכרובלוג בפייסבוק

השאר תגובה