ימאהה אישרה רשמית שג'ק מילר לא יהיה חלק מפרויקט המוטוג'יפי שלה החל מ-2027, בהודעה שפורסמה ביום חמישי האחרון לקראת הסבב באראגון, ספרד. מילר, שזכה בארבעה מירוצי מוטוג'יפי לאורך הקריירה שלו, הצטרף לפרמאק יאמהה ב-2025 אחרי עונה קשה ב-KTM ב-2024, במה שתואר כהזדמנות אחרונה שלו להמשיך בגרנד פרי.
העונה הראשונה שלו עם הקבוצה הייתה טובה מספיק כדי להבטיח לו שנה נוספת ותפקיד מרכזי בפיתוח האופנוע החדש בתצורת V4 של ימאהה. אבל 2026 הייתה שונה. מילר התקשה לשמור על מקומו מול תנודות השוק בעונת ההעברות, ובשבועות האחרונים הלכו והתחזקו הדיווחים על מעברו לאליפות הסופרבייק עם קבוצת המפעל של ימאהה. בהודעה על הפרידה נרמז שהכרזה רשמית על עתידו צפויה בקרוב.
מילר עצמו התייחס לפרידה מהפרויקט, הודה לימאהה ולפרמאק על ההזדמנות שקיבל מאז תחילת 2025, ואמר שהוא עדיין מאמין שיש לו מה להוכיח ולהשיג בהמשך הקריירה שלו.






השאר תגובה