הכרובלוג - אופנועים | קטנועים | דו גלגלי
ZXMoto חושפת סופרספורט 500 סמ"ק עם ארבעה צילינדרים ו-84 כ"סKTM 450 SMR 2027 – אופנוע מסלול עם אחריות לשנהטריומף טייגר 1200 החדש נחשף בטעות בניסיון שיא עולמיבטא מעדכנת קלות את סדרת ה-RR Race ל-2027מוטוג'יפי 2026: עשרה מתוך 22 רוכבים נפצעו או עברו ניתוח באמצע העונהקנדה מתכננת מכס של 50% על אופנועי הארלי דוידסון ואינדיאןמוטו גוצי חנכה מפעל מחודש במנדלו וחושפת סדרת דגמים החוגגים יומולדת 105 שניםבונל 805 RX: אנדורו חשמלי חדש מטקסס במחיר 8,250 דולרהאסטרטגיה הכפולה של Bultaco: אופנועי תקציב מסין מול מורשת מרוצים מספרדאדלייד: כך ייראה מסלול הרחובות ההחדש של ה-MotoGP באוסטרליהKTM חוזרת לרווח: מכירות האופנועים קפצו ב-71% ברבעון השנימשטרת לונדון תרכוש אופנועי SurRon חשמליים למרדף אחרי כנופיותימאהה משחררת רמזים למנוע CP3 חדש עם סדר הצתה לא אחיד. האם צפוי טנרה 900?חדש מימאהה לשווקי המזרח: YZF-R2ימאהה מאשרת: ג'ק מילר עוזב את המוטוג'יפי בסוף 2026הונדה מחדשת ייצור אופנועים במפעל קומאמוטו אחרי רעידת אדמה

פתיחתו הרשמית של המסלול בערד המיועד גם למרוצים מתעכבת, ובכך עובר הפוקוס למסלול פצאל שבבקעת הירדן. לשמחת כולנו, איתי אלון שמונה למנהל הפארק המוטורי בערד, יצא להקפה על המסלול שעוד לא נחנך, ובכך אנו זוכים לטעימה מצולמת בוידאו של התוואי הצפוי.

המסלול בערד – שינויי גובה

מצפייה נראה כי המסלול בערד הוא מגניב במיוחד, לא מעט בשל שינויי הגובה הקטנים, שממש מסתירים לרוכב\נהג את העתיד לבוא לאחר הפנייה או הגבעה הקטנה. החשש לגבי היות המסלול צפוף, מתפוגג לאחר צפייה ונראה שהוא יתאים בקלות גם לאופנועי כביש מהירים. כיף!

 

בסוף דצמבר 2014 הודיעה עיריית ערד כי זכתה במכרז מסוג "קול קורא" של משרד התרבות והספורט והיא תהיה לזו שתקים את מסלול המירוצים התקני והראשון במדינת ישראל. על פי הנוסח שהוצע במכרז דאז, המסלול יוקם בשיתוף החברה הכלכלית לפיתוח ערד בשטח מעגלי סגור, כאשר אורך המסלול יהיה 1.5 קילומטרים (1.4 בפצאל), רוחבו 10 מטרים (11 בפצאל) והוא יכלול קטעי קישור של שטח ואיזור צפייה יעודיים. עלות הקמתו הצפויה של המסלול בערד עמדה במקור על 5 מיליון שקלים ולפי פרסומי משרד הספורט ומשרד הנגב והגליל, הוקצו לבנייתו מצידם 4 מיליון שקלים. היתרה כך נאמר, תגיע מתקציב העירייה.

חרף אי העמידה בתאריך היעד (מרץ 2017) קבע ראש עיריית ערד עו"ד ניסן בן חמו תאריך חדש ואמר כי המסלול ייפתח בסוף חודש יוני 2017. גם תאריך זה נדחה קדימה לאוקטובר 2017 ונראה שגם בתאריך מחודש זה, לא תתקיים עדיין הפתיחה. עם זאת, המסלול נראה מוכן למדי, ולא רחוק היום בו נזכה לעלות עליו עם גלגלי אופנוע.

הניוזלטר של הכרובלוג

אתם משאירים כתובת, אני שולח. זה כל ההסכם. אפשר לבחור לקבל כל ידיעה כשהיא עולה, או סיכום יומי או שבועי, וקישור הסרה יש בתחתית כל מייל.

השאר תגובה

הכי נקראים

לגלות עוד מהאתר הכרובלוג

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא