מסכן – עושות לו עוול התמונות

כשקראתי במילאנו את התגובות להם זכה ה-RC8 החדש של KTM מצד הטוקבקיסטים הישראליים, כמעט שנעלבתי בשבילו. מה שבטח – ריחמתי עליו. כבר יצא לעולם, וכבר נחשב לברווזון מכוער.

לא אכחיש: גם אני חשבתי, כשראיתי אותו בתמונות, שאכן פישלו שם ב-KTM. מילא על העיצוב המוזר והשנוי במחלוקת של ה-690SM (אגב, יש לקוח בצפון הארץ שמחזיק אותו בסלון "בגלל שהוא יפה כמו פסל!"), אבל באופנוע שכזה, ציפינו לעיצוב קצת יותר שמרני.

אך בפועל, למרות שאיני ממש אובייקטיבי ולכן תצטרכו להאמין לי, הוא נראה אחרת במציאות. באמת שונה – ולטובה!

בתמונות היצרן הבאות, עובר המראה של הכלי באופן מעודן יותר מהתמונות החובבניות שהתפרסמו ברשת. גם תמונות אלו, שיצאו ישר מה-Press kit אינן מייצגות את יופיו ואופיו של הכלי כשרואים אותו במפגש פנים אל פנים. אז לכל הטוקבקיסטים: הנה לכם!

עוד תמונות רשמיות, כאן

 

ותמונות שאני צילמתי בתערוכה:

2 תגובות

  1. אוריעייף

    רק ק.ט.מ. מסוגלים להציג בתמונה רשמית אופנוע כביש באוויר.

  2. כRובי

    אכן – עושים פרסום נוסף בזכות הצגת התנהגות חוליגנית תוך שימוש בכלי רכב. עשו זאת קודם באופן קיצוני יותר עם הסופר-דיוק-990 שצולם ביפן, ועושים זאת שוב עכשיו.

    קישור לסרטון של הסופר דיוק:

השאר תגובה