לחיות את הרגע

אלי פנגס: לחיות את הרגע

לחיות את הרגע זה קל לדבר קשה לעשות. אם אתה מזהה אותו ואומר לעצמך לחיות את הרגע, אתה חי במחשבה איך ירגיש הרגע שאחרי, כשתבין שלא חיית את הרגע שהיה לפני רגע.

כתב: אלי פנגס.

פורסם כסטטוס בפייסבוק בינואר 2014

לחיות את הרגע, את הקלישאה, מתרחש עבור בני התמותה הרגילים – לרוב – בשני הקצוות: ברגעים של שלווה אמיתית, או ברגעים קריטיים כאלה שבהם החיים עלולים לרדת מהמסילה אם לא תחיה את הרגע, ואותו בלבד; סיטואציה קיצונית שמחייבת אותך להיות מרוכז ולחיות בתוך השניות. אם תזלוג מהן למקומות אחרים וזמן אחר, אתה הולך להידפק, לפעמים אפילו חזק, אולי אפילו לגמריי.


רק מנקודת המבט הזאת אתה מבין ששלווה אמיתית קשה מאוד להשיג היום, אבל אל הקצה אפשר לגשת מתי שרוצים.

עוד תכנים של פנגס:

לא קרבי אחיכם. גם לא בקיא או מיומן באומנות לחימה. בטח לא בכזו שמערבת שליטה בנשק, קר או חם.
אבל כן יוצא לי לאמן לא מעט לוחמים, ומצאתי שיש לי איתם שפה משותפת. ושפה משותפת זה חשוב מאוד בעבודה שלי; עבודה שכל כולה תרגום של עולם זר אל תוך עולם מוכר. של לחבר בנאדם לתחום שמוכר לו, שהוא חזק בו, ואז לגרום לו להבין מה מקור החוזק הזה כדי ליישם אותו בתחום החדש. החלש. המפחיד.

המשך, כאן

וגם

טיפ רכיבה: חפשו את השחרור המוחלט של כידון האופנוע

שוטרים ימשיכו לדבר מסריח

טיפ: מה למדתי בתוך 20 דקות של רכיבת מסלול ?

רכיבת גשם עם אופנועי שטח בגשם בסגנון OLD SCHOOL

יש מה לעשות עם אופנוע ליטר כשנגמר האספלט!

הרשמה לדף הפייסבוק של הכRובלוג

עקבו אחר האינסטגרם של הכRובלוג

הרשמה לערוץ היו טיוב של הכRובלוג

הכרובלוג – מעכשיו עם ערוץ עדכונים בטלגרם

השאר תגובה