כאמור, הביקור ביפן ובסוזוקי במסגרת השקת אופנוע הסוזוקי קטאנה החדש, כלל גם ביקור במתחם של היצרנית מול משרדי החברה הראשיים (סוזוקי פלאזה ביפן – לא עוד מוזיאון אופנועים).
אבל לא היינו שם רק ישראלים ובטח שלא כיבדו רק אותם בהשתתפות באירוע. ההשקה כללה גם עיתונאים ממספר מגזינים מאירופה, אוסטרליה וארה"ב, וכולם תיעדו, חלקם ללא הפסקה, את המקומות השונים בהם ביקרנו. אחד מהם, היה אדם וואהיד, מהעורכים של מגזין "מוטור סייקליסט" שפשוט לא הפסיק לתעד.
סלב בסוזוקי
אז בזמן שאני תיעדתי ולמדתי עבורכם את החומרים, אדם היה עסוק במצלמת הגו-פרו שהייתה נעוצה על מקל סלפי, ודיבר ללא לאות. בכך, הוא הפך את "לירן חולצה אפורה" לחדשות ישנות, ואת "כרובי סווטצ'ר אפור" (או "הנדחף לצילום" בקצרה), לדבר הבא והכי לוהט בסצינה הדו גלגלית… החל מ-01:56.
🙂
בסרטון – אמא תראי: אני סלב!