הכרובלוג - אופנועים | קטנועים | דו גלגלי
אופנוע הוא הפתרון היחידי
עולם האופנועים עם כרובי
דור וכרובי | אופנוע הוא הפתרון היחידי | עולם האופנועים עם כרובי | פרק 53
Loading
/

מול הכאוס התחבורתי והשיירות האינסופיות של רכבים בכבישי ישראל, הפתרון היחידי כדי להחזיר לעצמנו את הזמן האבוד הוא מעבר לדו-גלגלי.

הפתרון היחידי. לא רק בחירה בסגנון חיים

בזמן שהבטחות על תשתיות חדשות ורכבות קלות ממשיכות לרחף באוויר, המציאות התחבורתית בפועל רק הולכת ומסתבכת והזמן היקר שלנו זולג מבין האצבעות. בפרק החדש של הפודקאסט אנחנו מציעים זווית התבוננות שונה לחלוטין על שגרת היום-יום הזו. דור אבן כץ משתף בתפיסה ברורה לפיה המעבר לאופנועים וקטנועים אינו רק בחירה בסגנון חיים, אלא הדרך המעשית והמיידית לשחרר אותנו מעומסי התנועה ולהפוך אותנו לאנשים רגועים ומאושרים יותר.

השיחה שלנו בפרק לא מתעלמת מהחששות הטבעיים שנלווים לרכיבה. אנחנו מדברים בהרחבה על כך שהסכנה אכן קיימת, אך במקביל מציגים כיצד אחריות אישית, רכיבה מודעת, שמירת מרחק והשקעה בהדרכות מקצועיות משנים את התמונה לחלוטין. במקום לחכות שהרגולטור יפתור עבורנו את בעיות התחבורה מתישהו בעתיד הרחוק, אנחנו יכולים לקחת את השליטה על סדר היום שלנו כבר עכשיו.

הפרק הזה מיועד לכל מי שמרגיש שהפקקים מנהלים אותו, ולכל מי שרוצה להבין כיצד שינוי תפיסתי יכול להפחית מתחים ולהעניק לנו שעות פנאי בחזרה. אתם מוזמנים להאזין לפרק המלא, לשתף את מחשבותיכם ולהצטרף לשינוי התחבורתי שמתחיל מלמטה. הקישור לצפייה בפרק גם ממתין לכם שם למטה.

להאזנה לפרק זה (ולאחרים) באפליקציית הפודקאסטים המועדפת עליכם  הקליקו:

להאזנה ב-Spotify | Apple Music | ב-Youtube |  ב-Deezer | ב-Pocket Cast

לקריאת הטור עליו מבוסס הפרק

צפייה בשיחה על הפרק, כאן

השאר תגובה

הכי נקראים