אקרפוביץ', היצרנית הסלובנית המוכרת בעולם בעיקר בזכות מערכות הפליטה שלה, השיקה מוצר חדש שהפעם אין לו שום קשר לפליטת גזים מהמנוע. החברה הציגה סט רגליות לאופנועי אדוונצ'ר בשם Adventure Footpeg Set, ולפי ההודעה הרשמית הן מיוצרות באותו מפעל ומאותם חומרים המשמשים לייצור האגזוזים של החברה. אחרי ש-WP (חברת המתלים) נכנסה לתחום הבלמים, לא מפתיע לראות עוד חברות שמנצלות את פסי הייצור שלהן ואת המיתוג החזק שלהן בתחום, לטובת כניסה לליין מוצרים חדש לחלוטין עבורה.
הפגים עשויים טיטניום מסוג Grade 5, שילוב של 90 אחוז טיטניום, 6 אחוז אלומיניום ו-4 אחוז ונדיום, ולכן קלות בהרבה מרגליות פלדה סטנדרטיות. לצידן מגיעות תוספות גומי נשלפות המיועדות לרכיבות ארוכות בכביש. אקרפוביץ' מציינת חוזק גבוה ועמידות מעולה בפני קורוזיה, יתרון הבולט במיוחד עבור רוכבים המשתמשים באופנוע כל השנה, גם בתנאי לחות וגשם.
יש לציין שההבדל במשקל לעומת דוושות רגילות זניח, ואין לצפות שהתקנתן על האדוונצ'ר תשנה את אופיו לכיוון שטח. מדובר בעיקר בשדרוג קוסמטי ובעמידות, לא בשינוי התנהגות.
הסט אינו אוניברסלי אלא מיועד למגוון דגמים שהוגדר מראש, וברשימה דגמי ב.מ.וו כמו F700GS, F750GS, F800GS, F850GS ו-F900, לצד דגמים של ק.ט.מ ודוקאטי.










השאר תגובה