להגיע עם אופנוע למעיינות מים קרירים מבלי לשבור את הראש על נעילת האופנוע וציוד הרכיבה. מקומות שאפשר להגיע ממש אל שפת המים עם הדו גלגלי, ולשמור על קשר עין עימו גם כשמשכשכים.
עם האופנוע למעיינות בצפון
ראובן סביו ואסף רחמים בסרטון נוסף של מגזין הוידאו הדיגיטלי החדש שלהם, העונה לשם Ride On Line. הפעם הם עשו זאת עם סוזוקי GSXS750 שטעם קצת שבילים ואפילו "שטח" בדרכם אל המנוחה והנחלה שמציעים מקורות המים שבצפון הארץ.
תהנו!
על התפר שבין גן העדן לגיהנום
לסרטון הקודם של Ride On LIne – רכיבה על הק.ט.מ 790 אדוונצ'ר (וידאו)
ובאותו עניין
המספרים רצים מהר מדי בשעון, אין יותר מחט מזדקרת שמצביעה לך כמו אצבע מאשימה על המהירות. בליל ספרות תזזיתיות שלא נחות לרגע, עד שאתה מחליט פשוט להתעלם מהם ולתת לתחושה לנצח.
עלייה שלא נגמרת, כמה מכוניות וטרקטור שלא מהווים שום בעיה. רמזור ידידותי שמקבל את פניי בירוק רק על מנת לעצור אותי בצומת הבא. למדתי, אין מצב לשניים ירוקים: זה "או" \ "או".
המשך, כאן
וגם
טיפ רכיבה בחום הקיץ הישראלי: בריכה וענבים קרים
גשר קנטרה הנקודה האחרונה זה ביוב של נחל חרוד לא מומלץ / אסור לרחוץ שם
כפקח סביבתי שמכיר טוב את העמק