זהו. נשבר. שיא ההקפה לאופנועי 600 סמ"ק במסלול מוטורסיטי. שי לב מרייסטראק הוא הראשון שיורד מתחת ל-58 שניות להקפה, וכדי לעשות וידוא הריגה, הוא עושה זאת פעמיים. הקפה אחרי הקפה. הוידאו מצורף וגם רקע כללי להישג המרשים.
כתב: שי לב – רייסטראק
קצת אדרנלין לאמצע השבוע ופסגה אישית/מקצועית חדשה שזכיתי להגיע אליה. למי שאוהב מנועים שצורחים בסל"ד גבוה ותהליכים הקשורים בזה – כמה מילים על הקונטקסט של הסרטון לחיים האלה (שמצורף בהמשך) ויאללה שימו ווליום!
אחרי תקופה ארוכה מאוד של תשומת לב לעבודה והדרכות ואז במעבר חד למשחקי מחשב בבית לשלושה חודשים (לחיים) ואז שוב טירוף הדרכות, החלטתי לנסות ולחזור לכושר רכיבה גבוה שוב.
הזמנים סיפרו
הכל התחיל לפני שלושה שבועות, כשבין סשן עם מודרך על המסלול ולכיתת ההדרכה הייתי גונב עוד כמה הקפות פה ושם, ומוסיף לעצמי עוד סשן קצר ופרטי בסוף היום ככה בלי לחץ בשביל הטעם הטוב. מיום ליום התחושות המחודדות על האופנוע לא איחרו לבוא והזמנים סיפרו שהכיוון הוא חיובי ביותר.
יחד עם הקפדה יתרה על תזונה טובה יותר, חיזוק קטן של מגנזיום על בסיס יומי ושדרוג התוכנית במכון כושר – הרגשתי שאני רענן יותר בסוף היום ובטח ביום שלמחרת, גם אם זה אחרי 12 שעות עבודה על הרגליים. בין אם זה בראש שלי או באמת כתוצאה מכמה שינויים קטנים ומצטברים – התוצאות הגיעו מהר מהצפוי!
נשבר שיא המסלול
אתמול רצה הגורל ונשבר שיא המסלול לאופנוע 600 סמ"ק. זכיתי להיות הרוכב הראשון לרדת מתחת ל-58 שניות להקפה בקטגוריה זו (ובטח לא האחרון). זה היה מרגש וכיף בטירוף.
נכון, אני לא בן 16 או 25 ואין לי שום שאיפות להתחרות בארץ או בחו"ל בשלב זה בחיי, אבל לשים מטרות שומר אותי חד ובכושר וזה שווה את המאמץ. זה שאדם לא מתחרה מול אחרים לא אומר שהוא לא יכול להתחרות מול עצמו.
מתדלקת ומזמינה לעוד
אז מה אם אני לא במסגרת תחרותית מסודרת (לא שיש לנו אחת כזו בארץ בימים אלה), זה לא אומר שאי אפשר לנסות ולשבור שיאים מדי פעם ולו רק בגלל התהליך המחדד והמחייה שאדם עובר בנסיון לטפס לפסגה כלשהיא, ללא קשר למידת ההצלחה. למרות שאין ספק שהיא מתדלקת ומזמינה לעוד.
האמת? זה גם לא משנה אם השיא אישי או בהשוואה לעוד אנשים כי התוצאה זהה – כשמשיגים את המטרה, לוקחים רגע להנות, משתפים את האנשים הקרובים, מחייכים חיוך גדול ועוברים לפסגה הבאה כי התהליך זה החלק הטעים באמת.
בחזרה לסרטון – שתי הקפות של גז עם המספר 57 מוטבע עליהן, כדי לוודא שזו לא היתה טעות. מה שנקרא פעמיים כי טוב.
הסרטון שצולם מעל גבי הימאהה R6 של שי
שוב נשבר (ושוב עם וידאו בפנים)
עוד טקסטים של שי לב
רכיבת במסלול – יום של בילוי והנאה