הכרובלוג - אופנועים | קטנועים | דו גלגלי
סטארק Varg SM Sköll: סופרמוטו חשמלי מוגבל ל-500 יחידותהיצרנית הסינית ZXMoto מפתחת מנוע V5 לאופנוע סופרספורטב.מ.וו R20: וידאו חדש עם מנכ"ל החברה חושף גרסה קרובה לייצורספרד מחמירה עם הרוכבים: קסדה חדשה, כפפות ונעליים סגורות – חובה מה-1 באוקטובראנדורו, מוטוקרוס וסופרבייק: פורסם לוח המרוצים המלא לעונה הקרובה בישראל 2026-2027קוואסאקי נינג'ה H2: טיזר על חזרה לאירופה ב-2027ימאהה WR450F 2027 עם עדכון מקיף למנוע, לשילדה ולמתליםב.מ.וו מפתחת מערכת שמונעת תאונות דלת מרוכבי אופנועעלייה של 17% ברישומי אופנועים חדשים בבריטניה באוגוסט 2026מוטוג'יפי 2026: עשרה מתוך 22 רוכבים נפצעו או עברו ניתוח באמצע העונהב.מ.וו חושפת מהדורות 100 מיוחדות לנורבוגרינגהאחד שהתחיל את הסדרה: Moto The Movie זמין במלואו לצפייההוסקוורנה חושפת את דגמי ה-PRO ל-2027אסטון מרטין ובראף סופיריור חושפים את ה-AMB 002 Roadsterאדלייד: כך ייראה מסלול הרחובות ההחדש של ה-MotoGP באוסטרליההאם היצרנית האיטלקית MV אגוסטה מפסיקה לייצר אופנועים?

פוסט קצר בשל ההלם:

המסלול החדש שהוקם בכוכב יאיר, כדי לארח מרוצי אופנועים כביש בנפחים של עד 160 סמ"ק, קטנועים, אופנועי סופרמוטו וקארטינג, נהרס היום ב-4 בבוקר ע"י טרקטור, בשם צו הריסה.

הצו, שהוצא בשל העדר אישורים מהמועצה המחוזית (היו כבר את האישורים מהמקומית), השמיד את המקום שהיה צפוי להיות למקדש הראשון בארץ לתחום הספורט המוטורי. ההשקעה במסלול, שנאמד ביותר מ-1.2 מיליון דולר, ירדה לטימיון יחד עם חלומם של כל חובבי הספורט המוטורי בארץ.

ייאוש, כעס, בלבול וזעם.

הנה סרטון שצילמתי במקום לפני כשבועיים, כשהוזמנתי יחד עם עוד מס' רוכבים מצומצם, כדי לוודא שהמסלול אכן טוב לרוכבי הסופרמוטו. (וכן… הו כן – הוא היה מעולה). למרות שלוח השעונים לפעמים מסתיר, עדיין אפשר להתרשם מהוורסטיליות של המסלול, מרוחבו ומאורכו של מסלול האימונים. מסלול הרכיבה שיועד למרוצים, היה (כמה כואב לכתוב זאת) באורך של 1200 מטרים עם שלל משטחי החלקה סביבו. עכשיו כולו הפך לשטח החלקה אחד גדול…

הסרטון צולם מגובה מושב המורכב של Lucca227, כשאנו רוכבים על האפריקה טווין 750 שלו.

(תהיו מוכנים עם העכבר על הרמקולים. כדי שלא ישמעו את הסמול טוק שניהלתי עם הרוכב, העברתי על הסרט פסקול שמורכב משיר של Morbid Angel)

עדכון 14:59: דיווח ב-Ynet

עדכון 17:19: דיווח במוטובייק

הניוזלטר של הכרובלוג

אתם משאירים כתובת, אני שולח. זה כל ההסכם. אפשר לבחור לקבל כל ידיעה כשהיא עולה, או סיכום יומי או שבועי, וקישור הסרה יש בתחתית כל מייל.

3 responses to “לעזאזל! חלום הספורט המוטורי ספג מכה קשה”

  1. חלמאות. קוראים לזה חלמאות…….

    להשקיע 1.2 מיליון זוזים מבלי לקבל את האישורים הדרושים, ואח"כ לא להוציא צו עיכוב הריסה עד שיוסדרו האישורים, זה שילוב של חלמאות ואימבציליות לשמן!

  2. ע"פ העדכון ב-Ynet, המקום נהרס למרות שהנושא עדיין בדיון בבית משפט. משהו כאן "מסריח" – מישהו החליט עבור בית המשפט על העונש, ומיהר להוציא את גזר הדיו לפועל. כולנו יודעים שיש אלפי מקומות בארץ שהוקמו על אדמת חקלאיות לפני שנים, ופועלים כסדרם (מי אמר מרכ הקניות בשפיים\געש?). עצם העובדה שהמקום נהרס תוך פחות מ-24 שעות אחרי שהוצא הצו, אומר שמישהו כאן "חיפש" את היזמים, המסלול ו\או הספורט המוטורי. זוהי לא עוד הריסה רגילה בשם חוק המדינה.

  3. אכן תמונות קשות, עולה רייח לא נעים מכל הסיפור.

    מז"ט על משכנך החדש

השאר תגובה

הכי נקראים

לגלות עוד מהאתר הכרובלוג

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא